Markkinointi

Mietitty sisältö erottuu –
olipa mediavalinta mikä tahansa.

Olen mielelläni apuna yrityksen omaa tiimiä täydentävänä suunnittelijana ja/tai copywriterina, mutta tarvittaessa toteutan toimeksiannot itsenäisesti (tai verkostoituen) asiakkaan briiffien perusteella. Jos briiffiä ei ole, sekään ei haittaa, kunhan meillä on yhteinen tahtotila: halu tehdä mietittyä ja huolella toteutettua markkinointia. Silloin vain testataan istumalihaksia hieman pidempään yhteisen ideointipöydän äärellä. Tai palaveerataan lenkkipolulla – sekin sopii intohimoiselle lenkkeilijälle erinomaisesti.

Toteuttamo Verbaalilta voit toki tilata yksittäisen tekstituotannon vaikkapa lehti-ilmoitukseen tai yrityksen blogiin, mutta parhaat lopputulokset syntyvät, kun saan olla asiakkaan rinnalla miettimässä alusta asti markkinointiviestinnän kokonaisvaltaista konseptia. Kun tekemisellä on punainen lanka, on yksittäisten toteutusten tuotanto helpompaa ja kustannustehokkaampaa, kun pyörää ei tarvitse keksiä aina uudelleen. Brändiä on vaikea rakentaa yksittäisten irrallisten toimenpiteiden varaan.

Toteuttamo Verbaalin toimisto sijaitsee Lahden ytimessä coworking-tila Dooroomissa (olen yksi Dooroomin perustajaosakkaista), jossa työskentelee lukuisia kaltaisiani pienyrittäjiä pitkän linjan markkinointikokemuksella. Asiakas voi helposti koostaa Dooroomin yrittäjistä eli doonareista mieleisensä kokoonpanon ja maksaa näin täsmästi vain siitä osaamisesta, mitä kulloinenkin projekti tarvitsee. Alla lueteltuna doonaritiimi, joka on Toteuttamo Verbaalin johdolla vastannut Hyvinvointikeskus Fressin monikanavaisesta kampanjasta, jonka yksi videototeutus löytyy tämän sivun kuvapaikalta.

Tekstin rinnalle tarvitaan siis usein visualisointia – tavalla tai toisella. Dooroomissa työskentelee monta lahjakasta graafikkoa, joiden työtavat ovat minulle tuttuja, joten pääsemme nopeasti vauhtiin myös uuden asiakkaan töissä.

Ajattele fressimmin: konsepti-idea,
copy, käsikirjoitukset, jinglen sanoitus

Terhi Kangas, Toteuttamo Verbaali

Graafinen ilme
jinglen sävellys, soitto ja laulu

Anna Aalto, Ankara Design

Videon tekninen toteutus

Inspiroiva Creative