Verbaalitohtori kouluttaa

Brändiä kunnioittava viestintä

Koulutukset huhtikuussa Lahden keskustassa!

Millaisella äänensävyllä organisaatiosi brändi puhuu? Jos asia on vielä linjaamatta, saat tässä kolmen tunnin tehokoulutuksessa vinkkejä ja oivalluksia tärkeään linjaustyöhön aitojen esimerkkien avulla.

Eikä muuten haittaa, vaikkei brändiä olisi vielä edes olemassa. Jostainhan se brändinrakennus on aloitettava. Ja mikseipä vaikka juuri tästä koulutuksesta! Motivoitunut tahtotila on jo askel oikeaan suuntaan.

Tarkimmin pureudumme lahtelaisen tilitoimisto Rezulton brändityöhön, jota kouluttaja Terhi Kangas Toteuttamo Verbaalista on ollut ideoimassa ja toteuttamassa. Kurkistamme asiakkaan luvalla kampanjasuunnittelun kulisseihin: miksi juuri tähän markkinointikonseptiin päädyttiin ja miten homma eteni. Luvassa inspiraatiota ja ajattelua boksin ulkopuolelta!

Tiesitkö muuten, että meillä suomalaisilla on piilevinä lukuisia kirjoittajan tauteja, joista on mahdollista parantua diagnoosin jälkeen? Tässä koulutuksessa saatat diagnosoida yllättäen itsesi, mutta mikä parasta: saat Verbaalitohtorilta reseptin itsehoidon tueksi.

Että mitenkö kielenhuolto brändiviestintään liittyy? Vaikka siten, että kapulakielinen ja virheitä vilisevä suomen kieli harvoin auttaa ketään brändinrakennuksessa.

 

Koulutus jakautuu kolmeen osuuteen:

    • Brändin määrittely ja case-esimerkit organisaatioista, joiden brändit puhuvat menestyksekkäästi omalla omintakeisella tavallaan.
    • Jokaiselle (titteliin katsomatta) tarpeellinen kielenhuollon rautaisannos: kirjoittajan taudit ja lääkkeet tautien hoitoon.
    • Sokerina pohjalla viisi vinkkiä parempaan viestintään. Vinkit voit ottaa käyttöösi heti.

Edellisessä vastaavassa koulutuksessa Verbaalitohtorin asiantuntijuus ja kouluttajataidot saivat osallistujilta palautekeskiarvon 4,71 (asteikolla 1-5).

 

Muun muassa näin koulutusta luonnehdittiin:

Koulututuksen luonnehdinnat

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kenelle tahansa erottuvasta ja vastaanottajaa kunnioittavasta viestinnästä kiinnostuneelle. Voit olla pienyrittäjä, joka hoidat itse yrityksesi markkinoinnin tai isomman organisaation viestinnästä vastaava henkilö, joka kaipaat tukea ja sparrailua koulutuksen teemoihin.

 

Paikka

Coworking-tila Dooroom, Rautatienkatu 20, Lahti (Ei etäkoulutusvaihtoehtoa, sillä aito läsnäolo on timanttia!)

 

Aika

Tarjolla on omat ajat sekä aamukoulutuksen että iltakoulutuksen ystäville:

Ensimmäinen koulutus torstaina 11.4. klo 9-12.
Toinen kattaus keskiviikkona 17.4. klo 17-20. TÄSSÄ VIELÄ TILAA!

 

Hinta ja maksukäytännöt

Koulutuksen hinta on 110 euroa + alv. 24 %
Yksinyrittäjien ja Lahti City ry:n jäsenten etuhinta 90 euroa + alv. 24 %

Voiko yksityishenkilönä maksaen osallistua? Ks. Ilmoittautuminen.

Hintaan sisältyy kahvi/tee + suolainen ja makea vatsantäyte.

Sitovan ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme yritysasiakkaan laskutustiedot. Laskut lähetetään koulutuspäivänä, maksuaika 7 vrk.

Ilmoittaudu 11.4. järjestettävään aamukoulutukseen: https://fi.surveymonkey.com/r/verbaalitohtori1

Ilmoittautuminen aamukoulutukseen päättyy 2.4. tai paikkojen täytyttyä.

Ilmoittaudu 17.4. järjestettävään iltakoulutukseen: https://fi.surveymonkey.com/r/verbaalitohtori2

Ilmoittautuminen iltakoulutukseen päättyy 15.4. tai paikkojen täytyttyä.


Voiko yksityishenkilönä maksaen osallistua?
Tottahan toki! Saatathan olla esimerkiksi tuleva yrittäjä, jolle sisältö on timanttista ja tärkeää. Tällöin hinta on arvonlisäveroineen 111,60 euroa (kuluttaja-asiakkaat eivät voi vähentää alv:n osuutta, kuten yritykset).

Koulutukseen saapuessasi sitoudut esittämään kuitin etukäteen maksetusta ilmoittautumismaksusta. (No hard feelings, mutta harmilliset maksu-unohdukset on sata kertaa helpompi hoitaa yritysten kanssa.)

Voiko osallistumisen perua?

Voit perua osallistumisesi kuluitta vielä neljä päivää ennen koulutusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % hinnasta, mutta koulutuspäivänä tehdyt peruutukset ja no-showt laskutetaan täysimääräisinä.

Vaan ei hätää: Jos estyt itse viime hetkellä, voi tilallesi tulla samasta organisaatiosta joku toinen ilman ennakkoilmoitusta muutoksesta. (Sijaisjärjestely voidaan tehdä myös toisen organisaation kanssa, mikäli muuttuneet laskutustiedot saapuvat osallistujan mukana.)

Tervetuloa Verbaalitohtorin vastaanotolle!